Vi er...

...et erfarent konsulenthus der
ser sig selv som problemløser
og sparringspartner for alle virksomheder der anvender IT til at nå deres mål. Vi formår at tilpasse os den individuelle virksomhed og iagtager den som unik. Det er derfor vi gøre vores bedste for at lytte!

Vi interesserer os for alle slags IT-opgaver - hvad enten det er udvikling, drift, grafisk design eller andet. Ingen opgaver er for små og ingen opgaver er for store. Vi har altid løst alle opgaver vi har stået overfor.

Vores konsulenter er de bedste af de bedste. De opfylder de strenge krav vi sætter til dem. Vi leverer derfor altid en løsning der er rig på kvalitet - til en fair pris.
Vi kan...

...hjælpe din virksomhed på alle IT-områder. Vort netværk af konsulenter gør det muligt for os at være én samlet løsning for alle jeres IT-problemer.

Udvikling
Vi har igennem en årrække hjulpet virksomheder videre ved udvikling at nye systemer der passede ind i deres arbejdsgang. Vi har også assisteret med websites, online-butikker m.m. Vi udvikler til de fleste platforme i de mest populære sprog(f.eks. C/C++, Java, PHP, Python m.m.) og vi er opdateret med de nyeste teknologier.

Grafisk design
Vi stiller høje krav til vores grafiske designere og til brugervenlighed. Det giver os mulighed for at skabe et flot og overskueligt visuelt udtryk for en virksomhed. Vi laver design til websites og applikationer, ligesåvel som til plakater, visitkort m.m.

Andet
Står I med helt andre IT-problemer, er vi sikre på at vi alligevel kan hjælpe Jer. Vores erfaringer dækker bredt. Vores konsulenter har mange erfaringer og lærer også gerne nye ting.